Navštíveno 228x

Prodám tohle rádio, je komplet nový, vybaleno pro focení, s nepotvrzeným záručním listem.
CD přehrávač (MP3/WMA) a RDS přijímač, Bass Engine, V-link (AUX), 1× Preout, 4×50 W, Ai-NET, zasouvací otočný knoflík, ruční vyklápění čelního panelu, stříbrné provedení, bílý displej, modrá klávesnice, DO z volantu
možné, iPod kompatibilní
[ Link ] Cena :5000Kč

05.07.2007, 19:18 |
DITR hodně hustééé rejdijou

05.07.2007, 20:04 |
kasos prosímtě mohl by jsi mi někde ukázat ten aux já ho nenašel ale možná je to proto, že mám US verzi
sry za OT
Nebo bych vyměnil, za nějakou vyjížděčku s DVD,MP3,MP4 + můj doplatek samozřejmě

06.07.2007, 20:34 |
gigo neměl by jsi zájem jako výměnu s doplatkem za Pioneer P88RS? Sice to nění žádná vyjížděčka ani neumí DVD, ale pro mě jedno z nejlepších rádií na trhu...tedy těch dostupných
gigo : super rádio to jo, ale já hodně najezdím a občas někde stojím, tak proto chci DVD-čko

07.07.2007, 06:40 |
Rado Fakturu na něj máš? Skrze účta.....

07.07.2007, 07:00 |
Rado ale jinak je fungl nepoužívaný a komplet balení, tzn obal na tatranku, dálkáč a montážní rámaček, jo?
Rado : jo je komplet, rámeček, tatranka, připojovací kabely na ISA-konektor, nějaký šroubky, bez dálky ta u toho nebyla, klidně ti to vyfotím a psal jsem ti na ICQ je tam rychlejší domluva
zítra jedu okruh KV-Děčín-Česká Lípa-Praha-KV, tak by nebyl problém předvést.
Cena 4500Kč, fakt nikdo nechce skvělí rádio, úplně nový!!!!!!!!!!!
Beru hned za 4000,- tripplex@volny.cz
pořád volný!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))